Fúvóka (ÚJ)

Nagy Precizitású Fúvóka a Finom Porlasztás Érdekében

Anti-Drop system

A megbízható párásító berendezés elengedhetetlen alapja a fúvóka technológia, amely az "anti-drop system" alapján működik. A vízporlasztó rendszer a ködképző szórófej segítségével bocsájtja a levegőbe a vízpárát. A porlasztó fúvóka csepegésmentességének köszönhetően elkerülhetjük a kellemetlenségeket. Egy belemarásos betét található a vízporlasztó fúvóka közepében, melynek segítségével létrejön a szóráskép. A szóráskép mérete függ a fúvóka nyílás méretétől. A magasnyomású fúvóka a legalkalmasabb finomszemcsés porlasztó, mely képes akár 3 mikron milliméternyinél kisebb páraszem létrehozását biztosítani. A fúvóka mérete arányosan növekszik a párásító fúvóka cseppméretével és szórásszögével. A szemcse mérete nem csak a nyílástól, hanem a ködképző fúvókában létrejövő nyomástól is függ. A megfelelő porlasztás érdekében érdemes a rozsdamentes és saválló fúvóka használata. A szagsemlegesítés, párásítás és pormegkötés is a nagynyomású fúvóka feladatai közé tartozik.

A vízporlasztó rendszerben párásító fúvóka lehetővé teszi a tökéletesen személyre szabható párásítást, ezzel kapcsolatban kérem vegye fel a kapcsolatot műszaki kollégánkkal, aki szívesen segít minden felmerülő kérdésben, és igyekszik megoldást találni, hogy az ön számára a legmegfelelőbb és leggazdaságosabb eredményt érhessük el.

fuvoka

   

Az alábbi porlasztó fúvóka típusok megrendelhetőek tőlünk:

A fúvóka nyílás mérete A fúvóka cseppmérete A fúvóka szórásszöge A fúvóka szórásképe
0,1 mm kisebb, mint 3 mikron 45° telített
0,15 mm kisebb, mint 5 mikron 55° telített
0,2 mm kisebb, mint 6 mikron 70° telített
0,3 mm kisebb, mint 8 mikron 85° telített
0,4 mm kisebb, mint 11 mikron 90° telített
0,5 mm kisebb, mint 13 mikron 95° telített
0,6 mm kisebb, mint 17 mikron 95° telített
0,7 mm kisebb, mint 20 mikron 100° telített

Ha eladó fúvóka keresése irányítja, kérem ne habozzon felvenni a kapcsolatot velünk!

ajanlat

Szolgáltatásaink címszavakban:

Borászatok, Borpincék, Csarnok párásítás, Csarnokhűtés, Evaporatív hűtés, Mobil Evaporatív hűtés, Mobil adiabatikus hűtés, Légcsatornázás, Textil alapú légcsatornázás, Faipari párásítás, Frissáru pultok frissentartása, Gyümölcsstand párásítás, Halpultok párásítása, Húspultok párásítása, Étterem, Kávézó, Cukrászda, Teraszhűtés, Mobil hűtés esküvőn, Hűtés rendezvényeken, Hűtőház párásítás, Gyárak hűtése, Csarnok hűtése, Szerelőműhely hűtése, Sportlétesítmény párásítása, Sportlétesítmény hűtése, Wellness hűtés, Strandok hűtése, Vidámpark hűtés, Állatkert hűtés, Szálloda Hűtés, Panzió hűtés, Üdülőcentrum hűtés, Állattenyésztési telepek hűtése, Lovardák hűtése, Sertés telepek hűtése, Baromfi telepek hűtése, Szarvasmarha telepek hűtések, Ipari hűtés, Ipari párásítás, Ipari üzemek párásítása, Istállóhűtés, Istállók hűtése, Klíma előhűtés, Rovarmentesítés, Ködhűtés, Kültéri hűtés bérbe adás, Kültéri hűtés, Kültéri klíma, Látványpárásítás, Léghűtés, Léghűtő berendezések, Légnedvesítés, Légnedvesítő rendszerek, Mobil hűtés bérlés, Mobil klíma bérlés, Mobil klíma, Nyomdaipari párásítás, Papíripari párásítás, Párahűtés a strandokon, Párahűtés, Párakapu, Párásítás betongyártásban, Párásítás, Páratartalom szabályozás, Por- és szagmegkötés, Pormegkötés hulladékfeldolgozóban, Rendezvény klimatizálás, Szabadtéri hűtés, Szagtalanítás, Párakapu megoldás, Teraszhűtés bérlés, Teraszhűtés, Teraszhűtő rendszer bérlés, Teraszklíma, Teraszpárásítás, Textilipari párásítás, Üvegházak párásítása, Fóliaházak párásítása, Kertészetek párásítása, Pálmaházak párásítása, Vízhűtés, Zöldségstand párásítás, Gyümölcsstand párásítás, Kiállítások hűtése - párásítása, ESD védelem, Fúvókák, Fúvóka a párahűtő rendszerben