+36-30-950-9396 masterkool@masterkool.hu MASTERKOOL

Rendezvények

Rendezvények

Kültéri hűtéstechnikánkat, bármilyen szabadtéri események, illetve aulás, sátras rendezvények hűtése esetén ajánljuk m² korlátozás nélkül. Cégünk az elmúlt évek alatt, a rendezvényszervezőkkel együtt, már több nagy rendezvényen bizonyította rátermettségét illetve kreativitását. Kültéri légnedvesítő, léghűtő rendszereink a rendezvény jellege, vagy akár a résztvevők számának függvényében választhatóak. Több száz, vagy több ezer fős koncertek, vásárok, fesztiválok szabadtéri hűtési lehetőségét vízporlasztásos technológiával, ventilátoros párahűtéssel korlátlan négyzetméterre tudjuk biztosítani. Kültéri terasz kialakítása esetén leggyakrabban mobil gépekkel, evaporatív mobil berendezésekkel biztosítjuk a hatékony teraszhűtést, mellyel a nagy kánikulában is 5-15 ºC-os hőmérsékletcsökkenést érünk el. A rendezvényhűtés mellett, látványpárásítással, párakapukkal színesítjük a kínálatot, melyek ugyanúgy a professzionális hűtéstechnikai megoldások közé tartoznak. A rendezvény jellegét tekintve, hűtési rendszereinkhez illatanyagok is adagolhatóak, így még inkább vendégcsalogató hatású a kellemes klíma funkció mellett. Szabadtéren a rovarok, vagy a kellemetlen szagok ellen is hatásos. A párahűtő berendezések, szagtalanító funkcióján kívül, a szmog, a szálló por és pollen megkötésében is verhetetlen, így az allergiás megbetegedésben szenvedők is nyugodtan élvezhetik a hűtés nyújtotta előnyöket. Nem tartalmaz az egészségre káros anyagot.

Sportesemények, céges rendezvények, konferenciák, szépségversenyek, filmforgatások, családi események, továbbá esküvők hűtését is biztosítjuk, igény szerint bérleti konstrukcióban is. Nagyobb tömegrendezvényeken, a kültér klimatizálása mellett, frissítő pontok felállítását is megoldjuk, mely saját víztartállyal rendelkező mobil gépeinkkel, vagy a vezetékes vízhálózatra csatlakoztatott fix hűtési rendszerekkel is történhet.

Előnyök

  • Bérleti konstrukció, több napos igénylés esetén kedvezmény
  • Professzionális technológia, minőségi alkatrészek
  • Kültéren is élvezhető, 5-15 ºC-os hőmérséklet csökkenés
  • Leköti a port, a pollent, tisztítja a levegőt, jótékony hatással van az allergiás panaszokkal rendelkezőkre
  • Csökkenti a repülő rovarok (légy, szúnyog, darázs) jelenlétét
  • Illatadagoló segítségével különböző “illatüzeneteket” küldhet vele, ami igencsak vendégcsalogató
  • Környezetbarát, gazdaságos működés, egyszerű karbantartás

Gépeink, rendszereink bérelhetőek, legyen szó akár mobilklíma bérlésről, ventilátor bérlésről, vagy párásító bérlésről minden igényt kielégítünk!

A bérléssel kapcsolatos információkról bővebben a BÉRLÉS menüpont alatt olvashat.

FIÓKOMÍrjon most!Hívjon most!
X