Rovarmentesítés

A MASTERKOOL vízporlasztásos rendszerei a hűtés és párásítás funkción kívül még számos problémára nyújt megoldást, mint például a rovarmentesítés. A szagtalanítás, a pormegkötés és a pollent taszító hatások mellett, a rendszer nagy előnye a rovarmentesítés is. A nagynyomású rendszerrel előállított 4-5 micron méretű vízpára részecskék a közegben azonnal elpárolognak, viszont megakadályozzák a rovarokat a repülésben, így tartva távol őket az érintett területtől. A légnedvesítő rendszer működéséhez felhasznált vízhez rovar elleni szer is adagolható, mely a növények, kártevők elleni védekezésében lehet segítségünkre. Különböző zöldségek, gyümölcsök, vagy egyéb növények termesztésénél lehet hathatós segítség, kiszámíthatóbbá, tervezhetőbbé téve ezzel a termelést. A haszonállatok hűtése a vízporlasztásos technológiával, nem csak a hő stressz kiküszöbölésében nyújt segítséget, hanem az állatok megbetegedésének kockázatát is csökkenti a rovartaszító hatás. A repülő rovarok és a bogarak bárhová eljuthatnak, ezáltal sok baktérium telepedhet meg a testükön, ami állataink egészségét veszélyeztetheti. A nagy kánikulában a fertőződés esélye is nagyobb, ezért kiemelten fontos, hogy ködhűtő technológiánkkal az istálló hűtésén kívül egyúttal a rovarmentesítést is meg lehet oldani.

A MASTERKOOL légnedvesítő rendszerei nagy segítséget jelentenek a nagyobb kültéri rendezvényeken, sporteseményeken ahol a szabadtér hűtése mellett jó szolgálatot tesznek a rovarok elleni védekezésben. A sokszor zavaró legyek, szúnyogok, darazsak elronthatják a kikapcsolódást, vagy csípésükkel veszélyeztethetik is egészségünket. A megfelelő ködhűtő technológia alkalmazásával, viszont nagyban leredukálható a rovarok előfordulása az adott területeken. Ajánljuk például otthoni teraszokra, vendéglátóegységek kültéri részeire, kerthelyiségekbe, rendezvényekre, szabadtéri eseményekre.

Előnyök

  • Professzionális technológia, minőségi alkatrészek
  • Kültéren is élvezhető, 5-15 Celsius fokos hőmérséklet csökkenés
  • Leköti a port, a pollent, tisztítja a levegőt, jótékony hatással van az allergiás panaszokkal rendelkezőkre
  • Csökkenti a repülő rovarok (légy, szúnyog, darázs) jelenlétét
  • Illatadagoló segítségével különböző “illatüzeneteket” küldhet vele, ami igencsak vendégcsalogató
  • Környezetbarát, gazdaságos működés, egyszerű karbantartás

Gépeink, rendszereink bérelhetőek, legyen szó akár mobilklíma bérlésről, ventilátor bérlésről, vagy párásító bérlésről minden igényt kielégítünk!

A bérléssel kapcsolatos információkról bővebben a BÉRLÉS menüpont alatt olvashat.

Szolgáltatásaink címszavakban:

Borászatok, Borpincék, Csarnok párásítás, Csarnokhűtés, Evaporatív hűtés, Mobil Evaporatív hűtés, Mobil adiabatikus hűtés, Légcsatornázás, Textil alapú légcsatornázás, Faipari párásítás, Frissáru pultok frissentartása, Gyümölcsstand párásítás, Halpultok párásítása, Húspultok párásítása, Étterem, Kávézó, Cukrászda, Teraszhűtés, Mobil hűtés esküvőn, Hűtés rendezvényeken, Hűtőház párásítás, Gyárak hűtése, Csarnok hűtése, Szerelőműhely hűtése, Sportlétesítmény párásítása, Sportlétesítmény hűtése, Wellness hűtés, Strandok hűtése, Vidámpark hűtés, Állatkert hűtés, Szálloda Hűtés, Panzió hűtés, Üdülőcentrum hűtés, Állattenyésztési telepek hűtése, Lovardák hűtése, Sertés telepek hűtése, Baromfi telepek hűtése, Szarvasmarha telepek hűtések, Ipari hűtés, Ipari párásítás, Ipari üzemek párásítása, Istállóhűtés, Istállók hűtése, Klíma előhűtés, Rovarmentesítés, Ködhűtés, Kültéri hűtés bérbe adás, Kültéri hűtés, Kültéri klíma, Látványpárásítás, Léghűtés, Léghűtő berendezések, Légnedvesítés, Légnedvesítő rendszerek, Mobil hűtés bérlés, Mobil klíma bérlés, Mobil klíma, Nyomdaipari párásítás, Papíripari párásítás, Párahűtés a strandokon, Párahűtés, Párakapu, Párásítás betongyártásban, Párásítás, Páratartalom szabályozás, Por- és szagmegkötés, Pormegkötés hulladékfeldolgozóban, Rendezvény klimatizálás, Szabadtéri hűtés, Szagtalanítás, Párakapu megoldás, Teraszhűtés bérlés, Teraszhűtés, Teraszhűtő rendszer bérlés, Teraszklíma, Teraszpárásítás, Textilipari párásítás, Üvegházak párásítása, Fóliaházak párásítása, Kertészetek párásítása, Pálmaházak párásítása, Vízhűtés, Zöldségstand párásítás, Gyümölcsstand párásítás, Kiállítások hűtése - párásítása, ESD védelem, Fúvókák, Fúvóka a párahűtő rendszerben