+36-30-950-9396 masterkool@masterkool.hu MASTERKOOL

Rovarmentesítés

Rovarmentesítés

A MASTERKOOL vízporlasztásos rendszerei a hűtés és párásítás funkción kívül még számos problémára nyújt megoldást, mint például a rovarmentesítés. A szagtalanítás, a pormegkötés és a pollent taszító hatások mellett, a rendszer nagy előnye a rovarmentesítés is. A nagynyomású rendszerrel előállított 4-5 micron méretű vízpára részecskék a közegben azonnal elpárolognak, viszont megakadályozzák a rovarokat a repülésben, így tartva távol őket az érintett területtől. A légnedvesítő rendszer működéséhez felhasznált vízhez rovar elleni szer is adagolható, mely a növények, kártevők elleni védekezésében lehet segítségünkre. Különböző zöldségek, gyümölcsök, vagy egyéb növények termesztésénél lehet hathatós segítség, kiszámíthatóbbá, tervezhetőbbé téve ezzel a termelést. A haszonállatok hűtése a vízporlasztásos technológiával, nem csak a hő stressz kiküszöbölésében nyújt segítséget, hanem az állatok megbetegedésének kockázatát is csökkenti a rovartaszító hatás. A repülő rovarok és a bogarak bárhová eljuthatnak, ezáltal sok baktérium telepedhet meg a testükön, ami állataink egészségét veszélyeztetheti. A nagy kánikulában a fertőződés esélye is nagyobb, ezért kiemelten fontos, hogy ködhűtő technológiánkkal az istálló hűtésén kívül egyúttal a rovarmentesítést is meg lehet oldani.

A MASTERKOOL légnedvesítő rendszerei nagy segítséget jelentenek a nagyobb kültéri rendezvényeken, sporteseményeken ahol a szabadtér hűtése mellett jó szolgálatot tesznek a rovarok elleni védekezésben. A sokszor zavaró legyek, szúnyogok, darazsak elronthatják a kikapcsolódást, vagy csípésükkel veszélyeztethetik is egészségünket. A megfelelő ködhűtő technológia alkalmazásával, viszont nagyban leredukálható a rovarok előfordulása az adott területeken. Ajánljuk például otthoni teraszokra, vendéglátóegységek kültéri részeire, kerthelyiségekbe, rendezvényekre, szabadtéri eseményekre.

Előnyök

  • Professzionális technológia, minőségi alkatrészek
  • Kültéren is élvezhető, 5-15 Celsius fokos hőmérséklet csökkenés
  • Leköti a port, a pollent, tisztítja a levegőt, jótékony hatással van az allergiás panaszokkal rendelkezőkre
  • Csökkenti a repülő rovarok (légy, szúnyog, darázs) jelenlétét
  • Illatadagoló segítségével különböző “illatüzeneteket” küldhet vele, ami igencsak vendégcsalogató
  • Környezetbarát, gazdaságos működés, egyszerű karbantartás

Gépeink, rendszereink bérelhetőek, legyen szó akár mobilklíma bérlésről, ventilátor bérlésről, vagy párásító bérlésről minden igényt kielégítünk!

A bérléssel kapcsolatos információkról bővebben a BÉRLÉS menüpont alatt olvashat.

FIÓKOMÍrjon most!Hívjon most!
X