+36-30-950-9396 masterkool@masterkool.hu MASTERKOOL

Strand, vidámpark, állatkert

Strand, vidámpark, állatkert

Elengedhetetlenné válik a nagy melegben, hogy a tömegeket a helyi látványosságokon kívül mással is próbáljuk ösztönözni arra, hogy még kellemesebben töltsék szabadidejüket. A látogatók a nagy melegben szívesen fogadják a Masterkool hűtési berendezések által nyújtott előnyöket, melyek a későbbiek során forgalomnövekedést eredményeznek. A természetes hűtés, párásítás nem csak a látogatók, de a dolgozók és az állatok környezetét is kellemesebbé teszi. A strand helyiségek párahűtésével, léghűtő, és légnedvesítő rendszerek használatával, a kikapcsolódás színvonala lényegesen emelkedik. A napozóteraszok hűtésével kiküszöbölhető, hogy a strandoló felhevült testtel ugorjon a vízbe, mert a kellemes hőmérsékletet biztosító kültéri klíma, a nagy hőségben is, 5-15 ºC-al képes csökkenteni az adott környezet levegőjét. A medencéknél, esetlegesen a medencék felett párakapuk, vagy látványpárásítás felállítása növeli a fürdőélmény hatását, valamint kiváló vendégcsalogató is lehet. Vidámparkok, állatkertek számára a hatékony hűtés mellett, rovartaszító, pormegkötő, és szagtalanító funkciója miatt is ajánljuk. Vidámparkokban, a nagy kánikulában jó érzés megpihenni egy-egy frissítő pont mellett, ugyanakkor a kellemes hőmérsékleten kívül, az élmény látványpárásítással is fokozható. Az állatok hűtése, az állatkertek léghűtése elengedhetetlen a nagy melegben, hiszen az állatok is szenvednek, és a látogatók is szívesebben töltik idejüket a hűvösebb környezetben. A vízporlasztásos rendszer, szagtalanító és rovartaszító hatása hasznos, megkönnyíti és elősegíti az állatok tartási követelményeit.

Előnyök

  • Professzionális technológia, minőségi alkatrészek
  • Kültéren is élvezhető, 5-15 ºC-os hőmérséklet csökkenés
  • Szagtalanít, leköti a port, a pollent, tisztítja a levegőt, jótékony hatással van az allergiás panaszokkal rendelkezőkre
  • Csökkenti a repülő rovarok (légy, szúnyog, darázs) jelenlétét
  • Környezetbarát, gazdaságos működés, egyszerű karbantartás

Gépeink, rendszereink bérelhetőek, legyen szó akár mobilklíma bérlésről, ventilátor bérlésről, vagy párásító bérlésről minden igényt kielégítünk!

A bérléssel kapcsolatos információkról bővebben a BÉRLÉS menüpont alatt olvashat.

FIÓKOMÍrjon most!Hívjon most!
X