+36-30-950-9396 masterkool@masterkool.hu MASTERKOOL

Sportcsarnokok párásítása

Sportcsarnokok párásítása

A sportcsarnokok parkettájának állapotát megóvni igen nehéz feladat, hiszen a folyamatos terhelés, takarítás stb. miatt a parketta gyakran felpúposodik, rongálódik. Ennek kiküszöbölése végett fontos a páratartalom fixen, körülbelül 50-55%-on való tartása. A sportcsarnokok párásítása esetén alkalmasak légnedvesítő rendszereink az állandó páratartalom szint biztosítására.

Párásítás

A MASTERKOOL párásító rendszerei nagynyomáson működnek. Az általuk kibocsátott 4 micron átmérőjű páraköd részecskék, a levegőben azonnal elpárolognak, így biztosítják a közeg megfelelő páratartalmát. A sportcsarnokok párásítása, esetleges páratartalom szabályozása történhet számítógépes vezérléssel is, adott esetben a parkettázás megóvása, karbantartása érdekében. A rendszer hatékony pormegkötő tulajdonsága mellett, tisztítja, felfrissíti a levegőt. A sportcsarnokok párásítása jótékony hatással van az emberi szervezetre, mivel a szálló port is megköti, így allergiás megbetegedésben szenvedők is nyugodtan használhatják. Klímaelőhűtésként alkalmazva, hozzájárul a hagyományos légkondicionáló berendezések energiatakarékos működtetéséhez. Megfelelő belmagasság mellett, a klíma kiváltására is alkalmas gépeink környezetbarát és gazdaságos módon hűtenek. A megfelelően klimatizált sporttermekben, sportlétesítményekben a versenyzők optimálisabb környezetben készülhetnek fel egy-egy megmérettetésre, és a nézők is sokkal kellemesebb közegben élvezhetik a versenyeket, meccseket.

Előnyök

  • Állandó páratartalom biztosítható a parketták megóvása érdekében
  • Klímaelőhűtésként alkalmazva energiát takaríthat meg
  • Kültéren is élvezhető, 5-15 Celsius fokos hőmérséklet csökkenés
  • Professzionális technológia, minőségi anyagok és alkatrészek
  • Könnyen, gyorsan telepíthetőek
  • Megszünteti a kellemetlen szagokat, leköti a port, a pollent, tisztítja a levegőt
  • Környezetbarát, gazdaságos működés, egyszerű karbantartás

Gépeink, rendszereink bérelhetőek, legyen szó akár mobilklíma bérlésről, ventilátor bérlésről, vagy párásító bérlésről minden igényt kielégítünk!

A bérléssel kapcsolatos információkról bővebben a BÉRLÉS menüpont alatt olvashat.

FIÓKOMÍrjon most!Hívjon most!
X